Du är socker, nyfikenhet. Jag är starkt svart kaffe, ambitioner och regn 


Och så kom det, den oväntade händelsen som jag aldrig trodde skulle hända och som jag gett upp ens fanns.
 
En läkningsprocess har påbörjat i min kroniskt trasiga själ och glimtar av ljus luckrar en bit i taget, dag för dag, upp mörkret inombords.

Jag vill säga att jag är lycklig, men lycklig är ett stort ord som täcker en helhet som inte finns där. Men trots det så vill jag nog ändå använda ordet lycklig för att beskriva det obeskrivbara, det magiskt vackra som växer och växer dag för dag.
 

Jag fann kärleken tillslut, men det är mycket större än så.
Jag fann min andra hälft, mina hjärtslag. Andetagen tas inte längre igenom cyanidförgiftade lungor och kaosartade handlingar utan med framtidstro och glittrande skratt och fjärilar man kan tro råkat få i sig lite för mycket substanser så som de flyger omkring i magen på mig varje gång jag ser in i min kärleks ögon, är i hans famn eller bara hör hans röst i telefon.

Jag har börjat läka, tro det eller ej. Och allt är tack vare min fina pojk.
Vi möttes i en skör period, en period som jag ville vara min sista.
Jag hade gett upp allt för längesedan men det var dags att ta farväl en gång för alla.

Sedan vaknade jag upp, och jag som hade fallit för den finaste pojken i universum och som jag aldrig trodde kunde bli min blev mer än så. Han blev mitt allt.
Anledningen till att vakna upp efter natten som varit, anledningen till att fortsätta trots att det är svårt.
Han är hopp och trygghet, eufori och extas.

Min pojke räddade mitt liv och jag fick äntligen svar på en utav alla livets gåtor som gnagt sönder mina tankar, och pusslet som varit i spillror med stulna bitar läggs om på nytt i en renoveringsprocess.

Jag vet nu att det finns kärlek ren som nyfallen snö, jag vet att det verkligen finns något som kallas för livsglitter och jag vet även hur livsglittret känns vilket jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.

Jag får vakna intill den jag älskar varje morgon och somna intill lugnande andetag varje natt.
Jag fann något jag aldrig trodde mig finna, jag har upplevt något jag förkastat och spottat på eftersom jag visste att det var en falsk illusion. Kärlek fanns inte på riktigt i min värld förr. Men nu, nu finns den varje dag och varje sekund.

Det är nu resan börjar. Det som en gång varit ett försök att regissera fram ett vackert slut är nu en vetskap om att vi tillsammans kommer regissera fram en vacker framtid, och det med den mest fantastiska människa jag någonsin träffat och älskat så intensivt att jag som annars har lätt för ord inte finner några ord till att beskriva glädjen inom mig.

Jag kommer att älska dig ända in i mina sista andetag. Det är vi två, föralltid.
J.

Darling, jag är så glad för din skull. Jag visste att den här dagen skulle komma för dig, det enda jag var rädd för var att du inte skulle orka. Men du klarade det! Jag är så jävla stolt över dig, att du tagit dig så långt som du har. Jag önskar bara att jag hade kunnat hjälpa dig mer på vägen, funnits där för dig. Det känns som om jag har svikit dig, att jag lämnade dig (även om så inte var fallet). Jag vill iaf att du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig, när du än behöver det. Den kärlek jag har till dig kommer aldrig någonsin att rinna ut. Du har varit en så stor del i mitt liv. Jag kommer älska dig tills stjärnorna exploderar, tills jorden inte längre existerar, när solen brunnit upp och hela universum har slocknat. ♥
NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info