Hämtat paket idag!

Kom försent till tandläkaren men endast åtta minuter så det var inte så farligt. Missade den buss jag planerat att ta och fick springa till bussen som gick efter så det var en lite kaosartad morgon.
Tandspecialisten tog sig en titt och efter ca tre minuter sa hon att "Ja men då så, då kan du gå hem igen så får du vänta på en kallelse till Uddevalla." Klockan var alltså inte ens nio när jag gick därifrån och jag kände att det här var världens slöseri med tid eftersom jag fått stressa för att ensa komma upp, missat första bussen, fått springa framför folk och velat dö av skam för att hinna med den andra bussen och kommit försent till min bokade tid vilket jag inte tål då jag hatar att vara sen, för att sedan ta samma buss som jag åkte dit med hem igen. Det kändes så himla ovärt, men nu är det gjort ändå.

Ialla fall; tydligen måste jag genomgå dessa saker innan jag kan sätta in de där förbaskade implantaten:
1. Dra ut mjölktänderna.
2. Sätta in tandställning för att "trycka ihop" tänderna så att gluggarna ska bli så små som möjligt. Detta tycker jag personligen låter lite konstigt för om de gör det så kommer ju alla tänder på nedre tandraden tryckas ihop och bli mindre och det kommer ju se jättedumt ut. Om de nu inte menar att jag ska tvingas att ha tandställning på övre tandraden också?! Men då kommer ju istället ALLA tänder bli ihoptryckta och alltså nej, men hur fan... det måste ju se knäppt ut?
Jag har ju faktiskt inget behov av tandställning men nu kommer jag alltså behöva ha det bara för att man tydligen inte kan sätta in implantat direkt. Suck...
3. Tid, tid, tid. Ca 1 och ett halvt år med två gluggar i käften och tandställning. Kommer se hemsk ut. Lever jag ens då liksom? Känner lite som så, att vill jag spendera vad som kan bli min sista tid här med två gluggar och tandställning? Inte riktigt. Jag kan ju alltid hoppas att det tar ett tag innan jag får kallelsen till specialistmottagningen i Uddevalla.

På vägen hem gick jag av bussen vid ICA, hämtade ut mitt paket med böckerna och gick hem i regnet. Turligt nog duggregnade det bara och jag har haft en sådan stressig morgon att jag inte direkt hunnit fixa håret på något direkt ögonvänligt sätt så det fick gå bra ändå. Jag måste införskaffa ett paraply och en svart hoodie så jag kan ha något när det regnar men jag har en tendens att glömma bort att jag behöver det.
När jag kom hem öppnade jag paketet, blev jätteglad och här är mina fina böcker:
Jag försöker samla på mig lite mer fina böcker men hittills har jag dessa samt Jurassic Park av Michael Crichton.
Medan jag försökte ta bild på böckerna så var det en viss skvimp som skulle vara ivägen för kameran, lägga sig på böckerna etc så när han äntligen låg stilla i ett par sekunder tänkte jag att han var så söt så han också fick vara med på bild. Här är min skvimp/panter/fluffboll/bubbu/muffipuffi eller som han faktiskt heter; Angel.
Nu har jag även ätit två smörgåsar och druckit två glas mjölk. Mjölken har bästföre datum idag så jag vill gärna få slut på den innan dagen tar slut, och i och med att mitt strösocker är slut kan jag inte göra te eftersom jag inte klarar av att dricka te utan socker och då har jag ingenting att ha mjölken till, så det blir ett par glas vanlig hederlig mjölk här och där för den sakens skull. 
Tänkte jag skriva in fakturan till Bokus där jag beställde böckerna så att pengarna kan dras på torsdag ifrån mitt konto så att det blir gjort och sedan blir det som vanligt några varv runt nätet och kanske någon film. Jag har faktiskt ett par filmer på datorn som jag inte sett än så vi får se hur det blir.
Ha en fin måndag, allesamman.
j

zebraflickan är jätte bra, har ströäckläst den flera gånger. du borde läsa jag vill inte dö jag vill bara inte leva, jag identifierar mig med mycket i den boken!

Svar: Jag älskar Zebraflickan jag med!Ska kika in den andra boken du tipsade om till nästa inhandling av böcker :)
Eliana

Solus

- skribent på http://solus.blogg.se/

Soet kissemisse<3 den bilden får mig att sakna min katt,zeldox
decembergatans hungriga andar är en skit bra bok (;

Svar: Det är hemskt att sakna någon :(Jag tycker den låter bra så jag hoppas på det! :)
Eliana

Miss. Underground

Känner igen böckerna direkt!
Vad är det för bok som heter "wintergirls". Är den bra? vad handlar den om?

Svar: Den handlar om en tjej som har anorexi och lite om hur det började och så. Jag började läsa den igår kväll och den är ganska så bra hittills :) Den har fått väldigt bra kritik!
Eliana

Tilda

Vingklippt ängel är nog en utav dom bästa böckerna jag läst. Första boken jag känt igen mig i allt som Bernie skriver om, helt sjukt.

Jag hade tandställning i ett och ett halvt år. Är rätt nöjd med resultatet, förutom att jag fick nya gluggar som jag aldrig haft innan. Samt att mitt fina och "normala" överbett försvann efter cirka ett halvår sen min tandställning försvann :(

Svar: Den är jättebra men väldigt hemsk. Känner dock igen väldigt mycket av hennes berättelse i min egen jag också.
Okej, vad skumt! Dock behöver jag ju inte tandställning för att rätta till något sådant utan bara för att förminska gluggarna efter att de drar ut de två mjölktänderna innan de kan sätta in implantaten. Förstår inte varför bara. Varför kan de inte liksom... göra implantat som är i samma storlek som de tänder de ska dra ut? :(
Eliana




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info