Every suburb looks the same, street by street house by house

Jag är inne i en ganska lugn period just nu. Jag har inte skurit eller bränt mig på nio dagar och endast haft tankar på det en gång. Tankar om andra destruktiva saker har funnits fyra gånger sedan jag blev utskriven, så det är väldigt lugnt med tanke på att jag varit hemma i en vecka nu. Dock kommer ju såna här perioder ibland och jag vet ju att jag om ett tag kommer sitta där med blod pulserandes ur mina vener och ha alldeles för mycket tabletter i kroppen igen. Det är bara så det är. Det är sån jag är.

Pengarna kommer inte förräns på torsdag och jag har bara en cigarett kvar. Fyra dagar rent tekniskt sett men fem dagar om man räknar så som jag gör för jag räknar varje ny dag efter när jag gått och lagt mig, undantag de dagar jag inte sover alls. Då säger jag att det är en ny dag runt fyra-fem på morgonen.
Saken är dock att jag redan lånat pengar utav syster till två paket cigg och jag kan inte begära att låna ännu mer. Ärligt talat så har jag inte råd att låna mer pengar heller, så jag får helt enkelt gå utan även om jag kommer få världens ångestattacker när jag går ut och jag kommer inte kunna röka bort min rastlöshet när jag är hemma och då och då faktiskt vill gå ut på balkongen om jag är modig, eller som jag fått göra på senare tid; röka inne fastän det är emot reglerna. Men jag vågar inte gå ut så jag undviker gärna att göra det mer än nödvändigt. Min socialfobi är mycket värre nu än den var förr och det är så himla jobbigt.
Jag ska till tandläkaren imorgon, har tid redan 08:40. Vet inte riktigt hur jag ska orka ta mig upp vid sju-tiden men jag måste för jag har tid hos tandspecialisten och den människan är tydligen bara på min tandläkarmottagning två gånger om året, så annars måste jag vänta ett halvår vilket jag inte gärna vill göra. Jag har två mjölktänder som jag inte kan tappa på naturlig väg eftersom det aldrig bildats några tänder under dem som vuxit upp och tagits deras plats, därför är teorin att dessa två tänder kan ramla ur någon gång i framtiden, men de kan även sitta kvar, det går inte att avgöra. Detta har lett till att jag under flera års tid har fått frågan om jag vill ta bort dessa mjölktänder och sätta dit implantat men jag har alltid sagt nej eftersom jag har sprutfobi och jag kan tänka mig att sprutor i munnen måste vara fruktansvärt! Men nu har jag dock bestämt mig för att ta tag i det bara för att få det ur vägen, däremot vet jag inte om det blir imorgon som själva proceduren blir gjord eller om det bara är ännu ett besök för att se vad de "ska göra". Jag bytte nämligen mottagning i somras eftersom min gamla slog igen, och de verkar lite veliga på denna så jag får helt enkelt se imorgon vad de säger.

Nu ska jag ta min sista cigarett, lyssna på Broder Daniel och dricka upp den tropiska drickan som syster hade med sig som fräter på tungan precis som surpulver.
tr

skönt med en lugn period, och bilderna är väldigt fina!

Solus

- skribent på http://solus.blogg.se/

Bra att höra att du inte har skadat dig på 9 dagar fina! vad jobbigt det måste va att ha inga cigg kvar :( hoppas att det går bra hos tandläkaren (om du nu går dit)

Miss. Underground

Blir ledsen när du skriver "sån är jag" :/ Du är inte din sjukdom! Men förstår hur du menar. Försök att hålla ut! Kram




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info