Kapitel 2013 snart förbi. Vi ses i januari.


ANDAS IN OCH ANDAS UT.
Jag ska snart börja skriva här igen. Behöver bara fräscha upp lite och få köpt min kamera men den ska jag köpa när som helst jag kan åka iväg.


 
Jag är otroligt vilsen och rädd. Det finns motsatser överallt och ingenting går på något vis som jag tänkt mig.
Jag har börjat självskada allvarligt igen efter ett uppehåll sedan september och fått sy.
De här såren är några av de värsta jag någonsin gjort och jag kände inte någonting alls. Min hjärna har kollapsat efter alldeles för mycket att hantera och kroppen är inte pigg den heller. Döden har spelat harpa utanför mitt fönster och jag är rädd att det jag lovade mig själv som barn att aldrig låta ske är på inmarsh, och hur livet kan vara så grymt emot någon är ofattbart.

Vi ses om ett tag. Gott nytt år, allesamman.

På återseende


Tillsvidare får bloggen stå tom. Har mycket som jag ska göra och har haft en hektisk tid men jag återkommer längre fram. Det kan ta lite tid men det kommer inte vara så mycket nytt som hänt tills dess ändå mer än att jag flyttat.
Jag ska införskaffa mig en systemkamera, något jag efterlängtad och suktat efter i evigheter men aldrig haft råd med men nu har jag äntligen möjlighet, och så håller jag på med ett helt nytt layout som ska passa större bilder och lite sådant. Så trevlig första december allesamman, jag dyker upp här igen så småningom, med mer engagemang och förhoppningsvis gillar vi det allihop.